LIVRARE GRATUITA PENTRU TOATE COMENZILE CU VALOARE MAI MARE DE 200 LEI

Cum îți poți îmbunătăți fiecare ținută cu ajutorul genții potrivite

Cum îți poți îmbunătăți fiecare ținută cu ajutorul genții potrivite

Știi deja că accesoriile sunt cele care fac diferența. Cu o geantă deosebită și pantofii potriviți poți crea o ținută impresionată, chiar dacă la bază conține doar piese banale, care nu transmit nimic. Așadar, dacă îți dorești să deții o garderobă funcțională, care să îți permită multiple look-uri distincte, fără să fie nevoie de zeci de articole, atunci orientează-ți investițiile către genți. De zi, de seară, mici sau încăpătoare, în stiluri clasice sau moderne, Azzura te va surprinde cu o colecție impresionantă exact pe gustul tău.

Cum influențează gențile o compoziție stilistică?

Cel mai bine putem înțelege acest fenomen printr-un exemplu clar. Alegem cea mai uzuală și la îndemână ținută: jeanși plus o cămașă simplă. Cu pantofi cu talpă joasă și o geantă încăpătoare, clasică, casual, într-o nuanță neutră, este o ținută ideală pentru viața de zi cu zi, fie că mergem la birou, în oraș sau la cumpărături. Pe de altă parte, dacă păstrăm baza și schimbăm accesoriile putem contura o cu totul altă imagine. Schimbăm geanta casual cu una de seară. Un plic prețios, strălucitor, într-o nuanță deosebită cum este verdele smarald, asociată la o pereche de tocuri simple și gata, avem un outfit special, potrivit pentru petreceri și ieșiri de seară, cu fix aceleași două piese basic.

Puterea stă întotdeauna în accesoriile alese și gențile sunt cu siguranță cele mai importante dintre acestea. Asigură-te că îți creezi o colecție suficient de vastă cât să îți permită jonglarea cu cât mai multe zone stilistice. De îndată ce ai reușit să o conturezi, vei observa că nu va mai fi nevoie să investești în haine. Le vei putea schimba aspectul, le vei da prețiozitate strict prin modelul de geantă pe care îl vei alătura.

Care sunt modelele care se poartă cel mai mult în vara 2022?

Dacă totuși ești adepta tendințelor și nu trece niciun sezon fără ca tu să te conformezi trendurilor, atunci trebuie neapărat să fii la curent cu modelele de genți și poșete care sunt la mare căutare vara aceasta.

Nu evita culorile. Deși poate obișnuiești să te orientezi către nuanțe cât mai neutre, care să îți garanteze versatilitate, în semnul cald culorile primează. Și nu orice culori. Lasă pastelurile pentru primăvară și acum alege cele mai puternice și vibrante nuanțe pe care le găsești, de la fucsia, la verde sau albastru neon.

Când vine vorba de forma genții, nu există niște linii stricte pe care trebuie să le urmezi. Dimensiunile medii și mici sunt de preferat, dar nu obligatorii. Se poartă variantele îndrăznețe, în forme atipice, care alătură multiple materiale și texturi. Poșetele bijuterie sunt ideale pentru evenimentele de seară, în timp ce comoditatea primează pe timpul zilei. Optează pentru un model în bandulieră, în formă de semilună sau cu lanțuri decorative și fii sigură că nu o să dai greș, indiferent de stilul pe care îl abordezi.

Cu toate astea, este neapărat necesar să ai în colecție și câteva modele clasice la care să apelezi ori de câte ori ești în impas. Ele sunt foarte versatile. Îți vor salva fiecare ținută și te vor ajuta să arăți impecabil, fără să depui prea mult efort.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!